Primer número de la revista FIS

FIS –  het studentenblad van de studies Frans, Italiaans en Spaans

Hier is hij dan eindelijk! De allereerste editie van FIS, het blad gerelateerd aan studievereniging Mare Nostrum. Nu zal je je vast afvragen waar de afkorting FIS eigenlijk voor staat. Naast dat het grappig klinkt: ‘FIS.. zee .. Mare Nostrum’, staat het simpelweg voor de studies Frans, Italiaans en Spaans. In dit blad zullen dan ook onderwerpen aan bod komen die aan deze drie studies zijn gerelateerd en zijn geschreven door jullie eigen medestudenten!

Wil je niet alleen alle ins en outs van Amsterdam weten, maar ook die van je studie? Lees dan FIS! In dit blad worden artikelen geplaatst die relevant zijn voor alle mensen die een taal studeren. Denk aan artikelen die gaan over in het buitenland studeren, stage lopen of
 wat er nou eigenlijk mogelijk is na je studie. Daarnaast kom je alles te weten over je studievereniging, docenten en medestudenten.

Voor nu wens ik jullie samen met de redactie veel leesplezier! Vind jij het nou ook leuk om te schrijven over de Mediterrane wereld en alles wat met Frankrijk, Italië en Spanje te maken heeft en wil je dat jouw medestudenten en de rest van de UvA jouw stukjes te lezen krijgen? Stuur dan een mail naar fis.marenostrum@gmail. com. FIS is namelijk altijd op zoek naar mensen die de redactie willen komen versterken.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s